Cercar en aquest blog

martes, 23 de marzo de 2010

ASSEMBLEA GENERAL


Encara que llarga i amb alguna sortida del guió, cal extraure la part positiva, només per l'exercici democràtic que suposa la fiscalització de la junta per part dels clubs.
Un dels assumptes principals ha sigut el desacord d'alguns grups enfront de la gestió de les subvencions i els pocs recursos que arriben als clubs. La junta arrepleguen aquestes objeccions i es comprometen al seu estudi.
Per la nostra part, hem sol•licitat que s'elabori un protocol per a totes les subvencions, on indiqui el procediment burocràtic, s'indiquen els conceptes subvencionables (mode de justificació), i s'indiqui la parametrització. Es tracta d'objetivitzar totes les subvencions (campanyes, divulgació, exploració, investigació i competició) i facilitar la burocràcia, obtenint al final una gestió més eficaç. Per a aquest fi hem proporcionat el protocol i la parametrització que apliquem en la UME.
A part d'aquests assumptes, destaquem l'aprovació per majoria dels comptes del 2009 i del pressupost 2010, amb l'excepció que el GERS ha sol•licitat una revisió del balanç 2009 i s'ha oposat al pressupost del 2010 per considerar insuficient la dotació per a les subvencions (a aquest respecte el president va indicar que estudiaria com disposar de més recursos).

Òbviament que es van tocar més temes però remarquem aquests perquè suposen l'expressió més clara de com el dinamisme dels clubs reivindica suport amb diners.
L'elevada concurrència, unes de 50 persones, i els temes tractats ens fan pensar que realment els nostres clubs estan realment vius (o tenen ganes d'estar-ho).
Donem les gràcies a la junta per tot el treball realitzat així com als representants de clubs, que amb la seva anàlisi crítica, aporten qualitat a la nostra federació.

1 comentario:

Anónimo dijo...

COMPARTO DE OPINIÓN DE F.MIRET, ESTA ASAMBLEA NO SERÁ UNA MÁS.