Cercar en aquest blog

viernes, 26 de marzo de 2010

MÁS DE LOS CACHORROS






Jordi y Marc nos relatan sus últimas aventuras.

Els Negres:

Vam anar a l'avenc dels Negres, una cavitat de -35m a la zona de campgràs.És un pou amb dos trams diferents, un primer estret que es pot fer en oposició i un segon més ample. Un cop a baix trobem un pou de 5m-7m que no es pot baixar perquè hi falta spit.
L'avenc està equipat de fa molt de temps i només hi ha un spit a la boca i un a dins (una mica vells), només entrar. No és gran cosa però per fer una sortida rapida està prou bé.



Cova de les Rondes:

El dia 13 de març vam anar a la Cova de les Rondes, a la Llacuna. Vam fer el recorregut entrant per la boca que no cal corda i sortint pel mateix lloc. Amb nosaltres va venir l'Esteban, que s'iniciaba en l'espeleologia aquell dia i tot hi que en alguna gatera i estretor va patir una mica, en general l'experiència sembla que li va semblar genial.
Tot hi això la part més destacada de la sortida no és la cova en si, si no la enorme quantitat de neu que cobria tota la zona i que va fer que l'aproximació a la boca fos una aventura de més d'una hora, ja que els camins no es veien i vam fer el camí a través del bosc orientant-nos com podiem amb les muntanyes del davant i els monolits propers a la cova.
En resum, l'aproximació i la tornada al cotxe van superar de llarg en interès i diversió a la cova.


Marc Zurriaga

No hay comentarios: