Cercar en aquest blog

sábado, 19 de febrero de 2011

Atenció!! Els Xinos estan falsificant productes Petzl


Des de fa poc s'han detectat al mercat productes de Petzl falsificats. Sembla que les imitacions venen de la Xina i son molt bones pel que fa a aspecte extern. Dos productes iguals, un de Petzl i un de Xines, no es poden diferenciar a cop d'ull perquè la falsificació externa és perfecta.
Han falsificat forma, color, marcatge, números de serie, embalatge, fitxes tècniques.... Només analitzant les toleràncies mínimes es pot descobrir una falsificació i això només ho pot fer un expert.
De moment sembla que només s'han detectat falsificacions del Croll, el puny Ascencion, el mosquetó Attache i la politja Rescue.


Cal ser molt curosos amb el material que comprem, ja que aquestes falsificacions no compleixen amb les exigències de les normes de la CE i la UIAA. De manera que cedeixen a traccions inferiors a les exigides, afegint un risc molt gran per a la persona que utilitza el material.

Per tant la millor solució és comprar els productes Petzl en botigues oficials, i si hi ha algun dubte, sempre es pot contactar amb els distribuïdors oficials de cada zona i que surten a la llista de petzl:

No hay comentarios: