Cercar en aquest blog

lunes, 16 de mayo de 2011

OpenStreetMap

El passat divendres, el nostre company Toni Guash ens va presentar una nova manera de diposar de mapes lliures, com la wikipedia, però en cartografia. Es tracta de OpenStreetMap. És un projecte col·laboratiu per crear mapes de contingut lliure usant dades obtingudes mitjançant dispositius GPS i altres fonts de dades.
La ventatja principal és que pots accedir a tot el contingut dels mapes per editar el contingut. Per accedir has de registrar-te com a usuari i et pots descarregar un editor de mapes per anar treballant i actualitzant les dades del mapa.
De moment he anat introduïnt algunes coordenades d'avencs del Garraf i de l'Ordal i us animo a que ho proveu i continueu afegint dades al mapahttp://www.openstreetmap.org

2 comentarios:

ESPELEO CLUB TORTOSA dijo...

Nosaltres estem utilitzan el programa GOOGLE EARTHT per fer i anar introduint dades del Cataleg Espeleologic del Port . Despres es pot editar com un Google Maps que tambe es visiona amb el Google Earth.

Mireu a veure si aquest programa , tambe pot ser interessant per al vostre treball .
Es una eina mol potent i amb moltissimes possibilitats .Te una guia d´usuaris completissima .

Salutacions.
http://espeleoclubtortosa.blogspot.com/

Jaime Cano dijo...

He estat mirant el vostre blog. Esteu fent una gran feina que és de molta utilitat a l'hora de preparar les sortides.
La ventatja dels mapes de OpenStreetMaps és que et pots descarregar el mapa sencer de la zona on vols anar en el format que més et convingui i introduir la informació en el teu GPS.
Sigui com sigui, es tracta de fer espele i de promoure una mica el panorama de la espele.
Si teniu un llistat amb les cavitats i coordenades les podria anar introduint
Salutacions i ánims
Jaime (info.espeleogrup@gmail.com)